Tot el que et cal saber sobre el nostre servei.
Necessiteu contractar un servei de neteja per a la indústria alimentària?
El servei de neteja alimentària requereix una gran experiència que garanteixi la qualitat i seguretat del procés productiu de l’empresa. Sabem que és essencial per al desenvolupament correcte de l’activitat empresarial, i per això treball amb rigor per aconseguir els millors resultats.
La higiene de plantes processadores d’aliments és necessària per complir la llei i satisfer el client final. Per això treballem juntament amb l’empresa i establim plans d’actuació adequats que garanteixin unes condicions de salubritat perfectes durant tot el procés.
Un servei de neteja alimentària a l'altura
Flexibilitat en la neteja alimentària
Professionalitat i exigència en la neteja alimentària
Experiència en neteja alimentària
EL SECTOR DELS CARNICS
Prevenció
La higiene en el sector industrial del carnic és un condicionant bàsic i prioritari.
Prevenir toxiinfeccions exigeix cuidar el control i l’eficàcia en tots els seus processos i aplicar components homologats en tots els equips i útils de neteja.
Cura de l'equipament i maquinària
Haurem de marcar protocols que ens facilitaran definir rutines en els processos de cadascun d’ells. Aquestes cures ens permetran allargar el temps d’utilitat del producte i reduir problemes bacteriològics contra patògens desgraciadament molt presents com Listeria, E coli, Salmonel·la i altres.
Els enemics de la higiene sanitària en els carnics
Control de bacteris
Les exigències d’aprovació i conformitat als nostres treballs de neteja i desinfecció és prioritari per a protegir la seguretat dels productes carnics elaborats.
El nostre departament tècnic defineix els processos i realitza auditories en aquells punts crítics i amb els seus resultats aprova o regularitza l’efectivitat i validesa del treball.
Controlar els elements de prevenció davant microorganismes especialment preocupants i de repercussió sanitària ens permetrà protegir la salubritat de tots els productes
Estem dins de les Auditories més exigents de Qualitat per Bureau Veritas, amb l’adopció i actualització de les diferents Normatives ISO
Son quatre les plataformes de treball en les quals fonamentem el nostre pla d’acció
Neteja per a la indústria alimentària professional
La neteja alimentària és una àrea de treball necessària en el dia a dia de les empreses del sector. Ho necessiten per poder dur a terme de forma adequada la seva activitat i complir amb les necessitats del dia a dia. A Limpiezas Barcino treball de valent per poder garantir que tant els treballadors com el procés de producció es portin a terme en les millors condicions.
Oferim una cobertura nacional basada en la nostra arquitectura d’empresa que ens permet oferir un servei professional i de qualitat a tota la geografia espanyola.
Volem, de forma conjunta amb l’empresa, crear un procés de treball eficaç i que aporti solucions a problemes del dia a dia de manera que l’empresa no hagi de preocupar-se de les tasques d’higiene i neteja que altrament podrien comprometre la feina.
Ens empara la trajectòria professional i la satisfacció dels clients per poder dir que, a Limpiezas Barcino, es treballa per aconseguir l’excel·lència i pensem sempre en què és millor per als nostres clients i la seva activitat empresarial.